Zoeken naar thai restaurant amsterdam zeedijk

thai restaurant amsterdam zeedijk
De beste Aziatische restaurants op en rondom de Zeedijk Culy.nl.
Culy 1 mei 2014 Kooktips. De Zeedijk ligt in het hart van de Chinese buurt van Amsterdam. Het barst er van de restaurants, gespecialiseerd in de Chinese, Thaise, Japanse en Koreaanse keuken. Maar naar welke moet je toe? Dit zijn onze favorieten. Bird, Thais Zeedijk 77. Er zitten twee vestigingen van Bird op de Zeedijk. De ene is een snackbar en de andere is een restaurant. Toch raden we graag de snackbar aan. Het is een minuscuul restaurantje en de gerechten zijn ontzettend goed. Ook fijn voor take-away. Nam Kee, Chinees Zeedijk 111-113. Nam Kee staat op de eerste plek van de beste Chinese restaurants in Nederland. Wij zijn het er ook roerend mee eens. Gezellig ziet het er niet uit, maar het eten is voortreffelijk. The Little Thai Prince, Thais Zeedijk 33A.
massage thai amsterdam
De 10 beste Thaise restaurants in Amsterdam TripAdvisor.
Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Amsterdam gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bespaar tot 50% bij restaurants in Amsterdam als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. Krua Thai Classic Restaurant. 1 van 78 resultaten.
koelkast
Little Thai Prince in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Amsterdam /. Little Thai Prince in Amsterdam. Little Thai Prince. Zeedijk 33 1012 AR Amsterdam Nederland Kaart. Centraal Station Amsterdam. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor.
joomla seo
Al 20 jaar een begrip.
Een kijkje in onze zaak. Zeedijk 72-74, 1012 BA Amsterdam T. 31 0 20-6201442 E. Dagelijks van 1200: 2300: u. 2018 Bird Thais Restaurant All rights reserved Privacy. We are using cookies to give you the best experience on our website.
groepsaccommodatie bakkeveen
Thais Restaurant Bird: eerste Thaise restaurant op de Zeedijk Amsterdam.
Bird was het eerste Thaise restaurant in Chinatown Amsterdam. Het restaurant bevindt zich al sinds 1993 op de gezellige Zeedijk en geniet grote bekendheid bij locals en mensen van ver buiten Amsterdam. Er zijn maar liefst 110 zitplaatsen, verdeeld over drie aparte ruimtes, waardoor het restaurant niet massaal aanvoelt.
Jasmine Thai Thais Restaurant in Amsterdam en Tilburg.

Contacteer ons